Peter Pan Party

Peter Pan Party:
Tringëllima, Piter Pan, Pirati

Përfshihet:

3 Animatorë të veshur si personazhe
Fotograf Profesionist, fotot e festës jepen në fund të saj në Dvd
1 orë e 30 min asistencë totale në festë
Fonia e muzikës profesionale
Argëtim për fëmijë dhe të rritur
Lojra argëtuese dhe të larmishme
Kërcime në grup për fëmijë dhe të rritur
Piktura në fytyrë – Facepaint
Skulptura me tullumbace (lule, shpata, etj)
Asistencë në fikjen e qirinjve të tortës